Stichting Theater presenteert Ganesha – Een perfecte God

5 december 2019, 12:09 - Redactie
Stichting Theater presenteert Ganesha – Een perfecte God

Begin 2021 zal Stichting Theater de voorstelling Ganesha – Een perfecte God naar de Nederlandse theaters gaan brengen. Dit toneelstuk van Terrence McNally in een musical bewerking van Allard Blom en Rhody Matthijs heeft in Vlaanderen (Judas Theaterproducties) zijn sporen al ruimschoots verdiend.

Verhaal

Karin en Margreet, twee vriendinnen besluiten om dit jaar eens niet op vakantie naar Spanje te gaan, maar om twee weken door India te reizen. Tijdens deze bizarre reis blijkt dat de cultuur en de religie van dit bijzondere land hun meer raakt dan ze zelf ooit voor mogelijk hielden. De dames reizen immers niet alleen. Ze worden begeleid door niemand minder dan Ganesha, de Indiase god van wijsheid en voorspoed.

Hij kijkt, legt uit, voorziet van commentaar, troost, heeft lief en geeft inzicht. Hierdoor zullen Karin en Margreet na hun reis door India nooit meer dezelfde zijn.

De rollen in Ganesha – Een perfecte God zijn weggelegd voor Pia Douwes, Ara Halici en Marleen van der Loo. Het toneelstuk zal op 15 februari 2021 in première gaan.

In België wordt de productie komend jaar teruggebracht door Judas Theaterproducties nadat de voorstelling hier al in 2010 was te zien. In België zal Ganesha – Een perfecte god op 3 april in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in première gaan.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda