Judas TheaterProducties brengt de musical Ganesha – Een perfecte god terug

20 november 2019, 13:47 - Redactie
Judas TheaterProducties brengt de musical Ganesha – Een perfecte god terug

Exact 10 jaar na de première in Antwerpen kondigt Judas TheaterProducties de terugkeer aan van hun productie Ganesha – Een perfecte god. De musical krijgt een volledig nieuwe cast met o.a. Goele De Raedt, Pieter Van Keymeulen en Wanne Synnave.

Verhaal

Karin en Margreet, twee vriendinnen besluiten om dit jaar eens niet op vakantie naar Spanje te gaan, maar om twee weken door India te reizen. Tijdens deze bizarre reis blijkt dat de cultuur en de religie van dit bijzondere land hun meer raakt dan ze zelf ooit voor mogelijk hielden. De dames reizen immers niet alleen. Ze worden begeleid door niemand minder dan Ganesha, de Indiase god van wijsheid en voorspoed. Hij kijkt, legt uit, voorziet van commentaar, troost, heeft lief en geeft inzicht. Hierdoor zullen Karin en Margreet na hun reis door India nooit meer dezelfde zijn.

Ganesha – Een perfecte god is gebaseerd op A Perfect Ganesh van Tony Award en Emmy Award winnaar Terrence McNally. Deze Amerikaanse auteur is bekend van musicals als The Importance Of Being Ernst, Ragtime en Kiss Of The Spider Woman. Allard Blom en Rhody Matthijs maakten in 2003 een musicalbewerking van dit toneelstuk, dat workshops kende in de Frank Sanders Academie en in het M-Lab. Het is echter Judas TheaterProducties die voor de uiteindelijke wereldpremière zorgde in de zwarte zaal van het Fakkeltheater op 22 januari 2010.

Regisseur Martin Michel gaat nu aan de slag met een musical die grondig aangepast zal worden zodat hij helemaal klaar is om ook in het nieuwe decennium menig hart te veroveren. De musical Ganesha – Een perfecte god gaat in première op 3 april 2020 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda