Lien Van Schepdael is de 20.000ste Assepoester-bezoekster

5 december 2019, 13:49 - Redactie
Lien Van Schepdael is de 20.000ste Assepoester-bezoekster

Ze was dit weekend compleet overdonderd toen ze door de cast tijdens de voorstelling in de bloemetjes werd gezet als 20.000ste bezoeker van de familiemusical Assepoester. De gelukkige was twintiger Lien Van Schepdeal, die met haar naaste familie genoot van de voorstelling in het Ninoofse CC Plomblom. Naast de felicitaties kreeg Lien uit handen van Titus en Fien een exclusieve geschenkbox met 20 concertkaartjes voor diverse theater- en musicalproducties van Deep Bridge.

Het meisje dat leeft met down reageerde verrast en geëmotioneerd. "Mijn kleindochter is diep gelukkig. Sinds 17 juni was ze al aan het aftellen naar deze voorstelling. Na school vangen wij haar op en voor ze naar huis vertrok gaf ze Assepoester een zoentje, want het programmaboekje lag hier al maanden geopend. Ondertussen ging ze op de foto met de cast en kreeg ze een gesigneerde poster. Ze is super fier dat ze gewonnen heeft en is nu al aan het aftellen richting Sneeuwwitje, want die musical wil ze ook zien. Deze maand is ze jarig, maar zaterdagavond was er al een verjaardagsfeestje en voor Lien was het met deze prijs en ontmoeting dubbel zo plezant. Ze houdt van sprookjes- en familiemusicals. Assepoester was een echte aanrader. Wij zijn allemaal nog aan het nagenieten van het onvergetelijk weekend", zegt haar oma enthousiast.

In de kerstvakantie kan het publiek op 26 december én 27 december in het Plopsa Theater in De Panne nog een allerlaatste keer naar Assepoester. "Voor een meerprijs van 4 euro beleef je een dagje winter Plopsaland De Panne, gecombineerd met 1,5 uur ‘Assepoester’. Dit is het ideale eindejaarsgeschenk, want iedereen kan nog één keer genieten van onze schitterende ‘Assepoester’, gespeeld door Helle Vanderheyden, die wordt gekust door prins Jervin Weckx. Ook het olijke, populaire duo Fien en Titus, gespeeld door Maja Van Honste en Laurenz Hoorelbeke, is van de partij, net als koningin Wanda Joosten, gastheer Mart van den Hout en de onnavolgbare, duiveltje doet al Nicoline Hummel. Iedereen krijgt de allerlaatste kans om te genieten van de frisse decors, kostuums, de catchy muziek en het interactieve meezingkarakter van deze voorstelling. Na afloop kunnen alle kindjes op de foto met Assepoester en de andere sprookjesfiguren, en kom je verkleed, dan maak je kans om op het podium een unieke prijs in ontvangst te nemen", klinkt het bij de theaterproducent.

In Plopsaland speelt Deep Bridge voor het eerst ook een volledig herwerkte, Franstalige versie van de sprookjesmusical, met onder andere Damien Locqueneux, sinds 2018 de Franstalige presentator op Studio 100 TV en Marina Pangos, die recent schitterde met haar hoofdrol in My Fair Lady van Festival Bruxellons. In 2020 neemt Maureen Vanherberghen de sprookjesfakkel over als Sneeuwwitje, een familiesprookje waarmee Deep Bridge opnieuw een tournee maakt door Vlaanderen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda