Stage Entertainment brengt The Sound of Music terug in Nederland

12 november 2020, 11:32 - Redactie
Stage Entertainment brengt The Sound of Music terug in Nederland

Stage Entertainment Nederland brengt de musicalklassieker The Sound of Music in seizoen 2021/2022 terug als tournee langs de grote theaters in Nederland. De bekende titel biedt de mogelijkheden om ‒ mocht dat nog nodig zijn ‒ coronaproof met een beperkte zaalbezetting te spelen.

Albert Verlinde, tot 1 december algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: "Ik ben trots in deze tijd, waarin alle theaters het ongelofelijk zwaar hebben, deze wereldberoemde musical aan te kunnen kondigen. Het feit dat we nu een grote bekende productie als deze kunnen brengen, zie ik als een goede stap voorwaarts voor zowel de theaters in het land, als het publiek dat nu al zo lang niet naar het theater kan gaan. The Sound of Music is een van de meest geliefde musicals ter wereld voor alle leeftijden met een verhaal van hoop, waarmee generaties zijn opgegroeid. Nu kan een nieuwe generatie kennismaken met deze musicalklassieker."

Dit is de laatste titel die Albert Verlinde namens Stage Entertainment aankondigt. Bijzonder detail is dat bij zijn aantreden in 2015, toen zijn bedrijf samenging met Stage Entertainment, The Sound of Music de eerste voorstelling was, die Albert Verlinde voor het bedrijf produceerde.

Details over start kaartverkoop en première worden later bekendgemaakt.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Falsettos
Locatie: DeLaMar
Datum: 25-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda