Spring Awakening keert terug naar DeLaMar West

8 juli 2021, 10:04 - Redactie
Spring Awakening keert terug naar DeLaMar West
Foto: Neeltje Knaap

Wegens het grote succes keert Spring Awakening, een coproductie van OpusOne en DeLaMar in december terug naar DeLaMar West. Vanaf 24 december zal de musical, met o.a. rollen voor elf jonge musicalacteurs, nog twintig keer te zien zijn in het gloednieuwe theater in Amsterdam. De kaarten voor deze reprise zijn vanaf vandaag in de verkoop.

Spring Awakening werd geregisseerd door Koen van Dijk en de vertaling is van Daniël Cohen. Muzikale leiding is in handen van Ezra van Nassauw en de choreografie is gemaakt door Roy Jonathans. Door het grote succes, de lovende kritieken en omdat de eerste serie in 2,5 dag was uitverkocht, hebben OpusOne en DeLaMar besloten om Spring Awakening te laten terugkeren.

"Het is geweldig dat we na Corona direct met zo’n sterke titel en met een urgente productie hebben kunnen terugkeren. DeLaMar West is als nieuwe ontwikkelingsplek voor musical en muziektheater de uitgelezen plek waar het publiek kan ervaren dat ook een productie in een intieme setting tot een grootse theaterbeleving kan leiden", aldus Maarten Voogel, creatief producent van OpusOne.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda