Ruth – De Familiemusical op 19 september in première in ’s-Hertogenbosch

8 juli 2021, 16:44 - Redactie
Ruth – De Familiemusical op 19 september in première in ’s-Hertogenbosch

Ruth – De Familiemusical gaat na één jaar corona-uitstel in première op zondag 19 september in Maaspoort Sport & Events in ’s-Hertogenbosch. Het Bijbelverhaal Ruth, dat ook wel de ‘parel van het Oude Testament’ wordt genoemd, zal vervolgens op zaterdag 25 september in Aalsmeerderbrug en op zaterdag 2 oktober in Veenendaal worden opgevoerd.

Een actueel, aangrijpend en authentiek verhaal, dat als een sprankelende familiemusical op de planken wordt gebracht door KISI Nederland. Laat je raken door een eeuwenoude Bijbelse vertelling, die niets van zijn krachtige boodschap heeft verloren. Een verhaal vol hoop, dat past in deze tijd van onzekerheid en opnieuw beginnen.

Ruth is een jonge vrouw die, wanneer alles in haar leven verloren lijkt, voor een lastige keuze komt te staan. Ze besluit om met haar schoonmoeder Naomi mee te gaan naar het voor haar onbekende Bethlehem, want ze voelt een diep verlangen om de God en het volk van Naomi te leren kennen. Daar, in een onbekend land, moet ze voor zichzelf en haar schoonmoeder een nieuw leven op zien te bouwen, wat lastig blijkt te zijn. Maar wanneer Ruth de sympathieke landeigenaar Boaz ontmoet, gloort er nieuwe hoop.

Een jonge cast en crew van 100 personen brengen Ruth – De Familiemusical tot leven. De musical, vol humor en pakkende scènes, is geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 jaar.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Rust en Vreugd
Datum: 02-04-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda