Speciale voorstellingen ANNE met voordracht Jeroen Krabbé op 4 en 5 mei

20 april 2016, 13:24 - Redactie
Speciale voorstellingen ANNE met voordracht Jeroen Krabbé op 4 en 5 mei

In het kader van Nationale Herdenking en Bevrijdingsdag zijn er op 4 en 5 mei aanstaande extra voorstellingen van ANNE in Theater Amsterdam. De vier voorstellingen worden ingeleid met een persoonlijke voordracht van Jeroen Krabbé.

Jeroen Krabbé regisseerde zelf in 1984 het toneelstuk ‘Het Dagboek van Anne Frank’, waarin hij ook de rol van Otto Frank vertolkte. In Theater Amsterdam vertelt hij over de kracht van het dagboek, over wat het voor hem betekent en over het belang van het verhaal in de huidige tijd.

"Anne is een wereldwijd bekend symbool geworden voor alle oorlogsslachtoffers. De kracht van haar dagboek is ongelooflijk groot en het thema is altijd actueel." aldus Jeroen Krabbé.

De speciale voorstellingen op woensdag 4 en donderdag 5 mei beginnen om 14:00 en 20:00 uur. Op 4 mei wordt er voorafgaand aan de inleiding en de voorstelling een live verbinding gemaakt met de Nationale Herdenking op de Dam, waarbij de bezoekers samen 2 minuten stilte in acht nemen, ter nagedachtenis aan alle oorlogsslachtoffers.

Sinds begin april van dit jaar draait de voorstelling naast Sky op zondagen om 13:30 en 19:00 uur en wordt de rol van Anne Frank vertolkt door actrice Eva Heijnen.

Première
8 mei 2014
Dernière
31 juli 2016
Producent
Imagine Nation
Meer over ANNE Ander nieuws over ANNE
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda