PURPER keert volgend seizoen terug in het theater

20 april 2016, 16:13 - Redactie
PURPER keert volgend seizoen terug in het theater
Foto: Roy Beusker

PURPER keert terug in het theater. Frans Mulder, Alfred van den Heuvel en Erik Brey, de mannen die samen de grootste successen van de groep hebben beleefd, hebben in het multi-talent Diederick Ensink hun ideale vierde man gevonden. Samen brengen zij komend seizoen PURPER’S vier jaargetijden.

De geschiedenis van PURPER begint in 1980 wanneer Erik Brey de groep opricht. Nadat korte tijd later Frans Mulder erbij komt en de eerste successen een feit zijn, blijft PURPER jarenlang van waarde voor de theaterwereld. In de jaren daarna is de bezetting wisselend met Frans Mulder en Erik Brey als vaste leden.

Komend theaterseizoen zijn ze terug. Waarvan zij ooit dachten dat PURPER voltooid verleden was, hebben Frans Mulder en Erik Brey nu toch de handen ineengeslagen en komen met hun vrienden Alfred van den Heuvel en Diederick Ensink met een avondvullend theaterprogramma.

PURPER’S vier jaargetijden is vanaf oktober te zien in de Nederlandse theaters, met de première op zondag 16 oktober 2016 in Stadsschouwburg Velsen.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda