ANNE vanaf april terug in Theater Amsterdam met een nieuwe Anne Frank

14 januari 2016, 13:06 - Redactie
ANNE vanaf april terug in Theater Amsterdam met een nieuwe Anne Frank

Producent Imagine Nation heeft vandaag aangekondigd dat de theatervoorstelling ANNE in april terug zal gaan keren naar Theater Amsterdam. Vanaf 10 april zal ANNE twee keer per week te zien zijn op de zondagen (13.30 uur en 19.00 uur) met Eva Heijnen als de nieuwe Anne Frank. ANNE is voor drie maanden verlengd, van april tot en met juni. De kaartverkoop is vandaag gestart.

De voorstelling ANNE is geproduceerd op initiatief van het Anne Frank Fonds in Basel vanuit de wens om het verhaal van Anne Frank op een vernieuwende wijze door te vertellen aan nieuwe generaties, wereldwijd. Door de aanhoudende grote vraag naar kaarten voor ANNE de afgelopen maanden en zelfs extra bijgeboekte voorstellingen, heeft Imagine Nation besloten om de voorstelling terug te laten keren in april.

Robin de Levita, producent van ANNE: “Sinds de wereldpremière op 8 mei 2014 in Amsterdam, zagen meer dan 350.000 bezoekers ANNE. Vandaag de dag zijn de thema’s uit onze voorstelling uiteraard zeer relevant en we zullen ons blijven inzetten om zo veel mogelijk jongeren naar de voorstelling te brengen.”

Sky

In februari en maart zal de zaal worden verbouwd voor de musical Sky. Deze nieuwe Nederlandse musical in 3D gaat op 3 april in première. Het Stage Around systeem maakt het productioneel mogelijk om naast zes voorstellingen per week van Sky, ook twee voorstellingen van ANNE op zondag te spelen.

Eva Heijnen

Eva Zoë Heijnen is in juni 2014 afgestudeerd aan de ArtEZ Toneelschool in Arnhem. Ze heeft al voor een aantal bekende theatergezelschappen gewerkt zoals Toneelgroep Amsterdam (MEDEA), Toneelgroep Maastricht (Kamer en de Man), Toneelgroep De Appel (Casanova) en TG Nachtgasten.

Na haar afstuderen heeft Eva twee studiebeurzen gekregen om camera-acteerlessen te volgen in New York. Daar studeerde ze drie intensieve maanden bij regisseur en docent Bill Hopkins aan The Lee Strasberg Theatre and Film Institute, The School of Visual Arts en Camera Lab NYC.

Eva maakt onderdeel uit van het theatercollectief Stormvogels. Met deze groep was zij eerder al te zien in ‘Het Slot’ en ‘Stormvogels 2.0’. Met hun nieuwe voorstelling, ‘De meester en Margarita’, gaan zij nu door het land.

anne_april

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda