Sophie Veldhuizen in Best of Musical

11 maart 2016, 14:09 - Redactie
Sophie Veldhuizen in Best of Musical
Foto: Roy Beusker

Musicalactrice Sophie Veldhuizen zal op 23 en 24 april ook te zien zijn in Best of Musical, het musicalconcert van Ramaekers Entertainment.

Tijdens dit concert zal Sophie samen met musicalacteurs Ara Halici en Ivo Chundro, die eerder deze maand werden aangekondigd, de mooiste musicalnummers brengen. Zowel bekende als minder bekende nummers zullen voorbij gaan komen.

Sophie was de afgelopen jaren te zien in musicals als Marry Poppins (alternate Marry Poppins), Soldaat van Oranje, Hij gelooft in mij, Anatevka, Onder de Groene Hemel en My Fair Lady. Dit seizoen is Sophie te zien in De Tweeling.

Naast de bekende artiesten zingen enkele (oud)MusicalCamp deelnemers tevens als solist. Zo zullen Anouk van Laake (Fontys), Job Greuter, Britt van Schie, Anna Speksnijder (allen Codarts Rotterdam), Ginno Rehling (afgestudeerd aan DAPA), Sanne Pronk (vanaf komend jaar Song & Dance Academy) en Britt Eberson de taak op zich nemen samen met de bekende solisten te zingen. Allen hebben ze schitterende stemmen en een enorme drive om het meeste uit deze unieke ervaring te halen.

De presentatie van de avond is in handen van Frits Sissing.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda