Ara Halici en Ivo Chundro in Best of Musical

2 maart 2016, 03:31 - Redactie
Ara Halici en Ivo Chundro in Best of Musical

Ara Halici en Ivo Chundro zijn op 23 en 24 april te zien tijdens 'Best of Musical' in theater Zuidplein in Rotterdam, het musicalconcert van Ramaekers Entertainment.

Nadat Ara afstudeerde aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater speelde hij in tal van musicals. Voor zijn rol van MC in ‘Cabaret’ ontving hij de John Kraaijkamp MusicalAward voor ‘Beste mannelijke hoofdrolspeler in een grote productie’. Een prijs die hij ook kreeg voor zijn rol in ‘Merrily We Roll Along’. Naast het winnen van twee musicalawards was hij ook twee keer genomineerd voor deze prestigieuze prijs. Vorig jaar was Ara genomineerd voor de Vlaamse Musicalprijs voor zijn rol in Lelies.

Ook Ivo is een bekende naam in de theaterwereld. Naast zijn werk als acteur en danser in o.a. verschillende musicals en grote shows, werkte hij met de grote der aarde. Zo ging hij op tournee met Enrique Iglesias en Kylie Minogue. Musicals waar Ivo in speelde zijn o.a. Aida, Alladin, Fame, The Wild Party, Evita, Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, We Will Rock You en The Little Mermaid. Daarnaast werkt Ivo als docent en choreograaf. Tevens was Ivo meerdere malen genomineerd voor een John Kraaijkamp MusicalAward.

De deelnemers van MusicalCamp mogen het ensemble vormen van het musicalconcert. Bijzonder hieraan is dat de deelnemers de mogelijkheid krijgen auditie te doen voor een plek als solist in de voorstelling.

Best of Musical is op 23 april en 24 april te zien in Theater Zuidplein Rotterdam.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda