April Darby, Tony Neef en Ivo Chundro gastartiesten soloconcert Stanley Burleson

1 maart 2016, 16:02 - Redactie

Begin februari werd aangekondigd dat Stanley Burleson een eenmalig concert zal gaan geven op 22 maart in het DeLaMar theater in Amsterdam. Nu is ook aangekondigd welke gastartiesten deze avond allemaal op zullen gaan treden.

De gastartiesten deze avond zullen zijn, Tony Neef (Sonneveld, The Sound of Music, Beauty and the Beast), April Darby (Sister Act, The Bodyguard) en Ivo Chundro (The Little Mermaid, Cirque Stiletto). Tijdens dit concert zingt Stanley Burleson een gevarieerd repertoire met daarin al zijn favoriete nummers; van Sammy Davis Jr. tot Michael Bublé en vertelt hij persoonlijke anekdotes over zijn musicalcarrière.

Stanley: “In 2010 stond ik in de openingsvoorstelling van de Wim Sonneveld zaal van het DeLaMar Theater. Met La Cage aux Folles heb ik daar een paar heerlijke maanden beleefd. Ik verheug me echter enorm op mijn eerste voorstelling in de Mary Dresselhuys zaal op 22 maart. Een intieme zaal die perfect past bij de ongedwongen sfeer die de M&M band en ik met ons concert willen bereiken!”

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda