Matthijs van der Meer en Barrie Stevens gestart met MB Production Company

11 maart 2016, 10:07 - Redactie
Matthijs van der Meer en Barrie Stevens gestart met MB Production Company

MB Production Company is een jong, fris en dynamisch bedrijf binnen de theater- en televisiewereld. Het bedrijf brengt vernieuwend maar bovenal onderscheidend entertainment. MB is een samenvoeging van de namen Matthijs van der Meer & Barrie Stevens die samen de directie van het bedrijf vormen. Matthijs en Barrie overbruggen 50 jaar werk- en levenservaring waardoor er een unieke artistieke werkcombinatie ontstaat.

Tevens een combinatie van een Nederlandse en Engelse nationaliteit wat ervoor zorgt dat amusement binnen de theater- en televisiebranche waar MB Production Company bij betrokken is naar een hoger niveau wordt getild. Matthijs is zowel creatief als uitvoerend betrokken binnen het bedrijf. Barrie gebruikt zijn vakmanschap en ervaring binnen het bedrijf om een artistieke supervisie over projecten te houden.

Op dit moment is het bedrijf bezig om een volledig nieuwe musical van Nederlandse bodem te ontwikkelen. Daarnaast staan er verschillende theaterprojecten in de planning die later dit seizoen bekend worden gemaakt.

Workshop

Wil jij zingen, dansen en acteren? Jouw talent in een weekend individueel en in groepsverband ontwikkelen? Dan is MUSICAL MANIA echt iets voor jou! In de weekenden van 4 & 5 juni en 25 & 26 juni organiseert MB Production Company musicalworkshops in het Polanentheater te Amsterdam.

Check de website voor meer informatie: www.mbproductioncompany.com.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda