Hoofdrollen in Hair voor Anouk Maas, William Spaaij en Tommie Christiaan

10 maart 2016, 22:19 - Redactie
Hoofdrollen in Hair voor Anouk Maas, William Spaaij en Tommie Christiaan

Anouk Maas, William Spaaij en Tommie Christiaan gaan de hoofdrollen in Hair spelen, te zien vanaf september in de Nederlandse theaters. Op dit moment is Anouk Maas nog te zien als Belle in Beauty and the Beast, William Spaaij is te zien in De Tweeling en Tommie Christiaan staat momenteel in Grease.

In Hair vormt een mix van ervaren musicalsterren samen met nieuw talent de onafscheidelijke vriendengroep die centraal staat. "Deze combinatie vormt een heel vlotte groep barstensvol enthousiasme. Zij brengen samen een Hair van nú, een show vol hoop en levenslust die tot de verbeelding spreekt in deze tijd. Verwacht een energy-boost in het theater: Let The Sunshine In!" aldus Albert Verlinde.

William Spaaij en Anouk Maas gaan in de nieuwe musical Hair de hoofdrollen spelen van het energieke koppel Berger en Sheila. Naast dit duo zijn er in de voorstelling ook rollen voor onder anderen Tommie Christiaan (Woof en understudy Berger), Jeffrey Italiaander (Claude), Lisanne Schut (Jeanie) en Juneoer Mers (Hud).

Verhaal

Hair is het verhaal van de jonge George Berger, zijn activistische vriendin Sheila en hun onafscheidelijke vriendengroep. Ze zijn anti-oorlog, verafschuwen de heersende moraal en strijden voor vrede, liefde en grenzeloze vrijheid. Ze willen een wereld zonder regels en zonder taboes. Maar een smerige oorlog hijgt ze in de nek.

De legendarische hits ‘Aquarius’, ‘I Got Life’ en ‘Let The Sunshine In’ hebben niets aan zeggingskracht verloren. Hair ging in 1967 in première, maar deze nieuwe uitvoering van de legendarische musical wordt beslist geen nostalgische trip naar de tijd van flowerpower, seksuele bevrijding en de Vietnamoorlog. Met z’n tomeloze energie en drang naar liefde en vrijheid is Hair helemaal een musical van nu.

hair_cast

Première
25 september 2016
Dernière
23 april 2017
Producent
Stage Entertainment
Meer over Hair (2016)Ander nieuws over Hair (2016)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda