Soldaat van Oranje – De Musical nu tot en met maart volgend jaar

30 oktober 2021, 18:24 - Redactie
Soldaat van Oranje – De Musical nu tot en met maart volgend jaar
Foto: Samuel van Leeuwen

Vandaag, op de elfde verjaardag van Soldaat van Oranje - De Musical, heeft de productie drie maanden toegevoegd aan het huidige speelschema. De speelperiode is nu tot en met maart 2022.

Vandaag is het precies elf jaar geleden dat de voorstelling in première ging in de TheaterHangaar in Katwijk. Vanmiddag werd de eerste van twee jubileumvoorstellingen gespeeld, de 2.927e. Vorig jaar had de productie het tienjarig jubileum groots willen vieren. Ook nu nog geen grootse viering, wel proosten publiek en medewerkers samen op deze nieuwe mijlpaal.

Producent Fred Boot: “We spelen inmiddels weer een maand en we kunnen vandaag op onze elfde verjaardag bekendmaken dat we onze speelperiode met drie maanden verlengen. Dat voelt meer dan surrealistisch. Zeker na de bizarre afgelopen anderhalf jaar. Een uitbundig feest is nu niet gepast, maar we proosten wel heel graag met onze trouwe bezoekers op dit jubileum en uiteraard op het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden. We zijn ongelooflijk dankbaar dat we weer mogen en kunnen spelen en al meer dan een decennium een belangrijk deel van onze geschiedenis kunnen doorgeven aan verschillende generaties."

Eind augustus werd de productie op de Uitmarkt bekroond met de Musical Award Publieksprijs favoriete origineel Nederlandse musical aller tijden. Sinds de première op 30 oktober 2010 zagen al meer dan 3,1 miljoen mensen de voorstelling.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Alice in Wonderland
Locatie: Zaantheater
Datum: 16-01-2022
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda