Sky wellicht naar Londen of New York

31 juli 2016, 09:21 - Redactie
Sky wellicht naar Londen of New York

Producent Robin de Levita praat op dit moment met diverse partijen in het buitenland om daar Sky te gaan opvoeren. Sky ging op 3 april in Theater Amsterdam in première echter moest de show vanwege onvoldoende vraag naar kaarten eind juni al stoppen.

Robin de Levita: "Soms lopen dingen niet zoals je wel had gehoopt,Sky is zo'n project. De reacties van het publiek waren euforisch, dat bleek uit al onze publieksenquêtes en de commentaren op sociale media. Maar desondanks hebben we niet goed duidelijk kunnen maken wat het stuk nou precies was. We hebben in Nederland gefaald om het publiek te bereiken. Dat is heel frustrerend. Veel mensen hebben het stuk voor mijn gevoel door de muziek van Marco geen eerlijke kans gegeven. Maar laten we reëel blijven: een compleet nieuwe productie is niet eenvoudig tot een succes te maken."

De producent is hard bezig met diverse partijen in het buitenland die de voorstelling in Londen of New York willen gaan opvoeren. "Er heerst daar een automatische nieuwsgierigheid naar nieuwe producties." Ondertussen werkt Robin de Levita ook nog aan de Hunger Games-musical die eind volgend jaar in Londen in première moet gaan en er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe voorstelling voor Theater Amsterdam waar vandaag (31 juli) de laatste voorstelling van ANNE te zien zal zijn.

Première
3 april 2016
Dernière
30 juni 2016
Producent
Imagine Nation
Meer over SkyAnder nieuws over Sky
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda