Sky gaat stoppen, laatste voorstelling te zien op 30 juni

31 mei 2016, 16:21 - Redactie
Sky gaat stoppen, laatste voorstelling te zien op 30 juni

Producenten Robin de Levita, John Ewbank en Marco Borsato hebben vandaag bekend gemaakt dat Sky in Theater Amsterdam op donderdag 30 juni de laatste voorstelling zal spelen. Het bericht komt ergens toch onverwacht gezien het feit dat juist recent nog een verlenging tot en met september werd aangekondigd.

De producenten spreken hun waardering uit over de kwaliteit van de cast en crew en zijn trots op de show, die in drie maanden tienduizenden bezoekers mocht verwelkomen. Ook zijn ze verheugd met de interesse voor Sky van producenten en theaters uit het buitenland. In Nederland is er helaas onvoldoende vraag naar kaarten voor de musical, wat het niet haalbaar maakt om de show te voort te zetten na juni.

Robin de Levita: "We hadden in alle eerlijkheid iets meer verwacht van de kaartverkoop gezien de overweldigende publieksreacties, maar soms zijn dingen nu eenmaal niet te verklaren."

Bezoekers die kaarten voor de musical hebben gekocht voor de periode na 30 juni zullen worden benaderd voor een aanpassing van de boeking dan wel restitutie. De theatervoorstelling ANNE blijft wel gewoon te zien in Theater Amsterdam. Sky ging op zondag 3 april feestelijk in première, onze recensie van de musical lees je hier.

Première
3 april 2016
Dernière
30 juni 2016
Producent
Imagine Nation
Meer over SkyAnder nieuws over Sky
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda