Sister Act op West End uitgesteld naar 2022

17 februari 2021, 09:03 - Redactie
Sister Act op West End uitgesteld naar 2022

Sister Act zal pas volgend jaar zomer te zien zijn op West End zo is aangekondigd. Aanvankelijk zou de voorstelling vorig jaar in de zomer al gaan spelen maar door de coronacrisis werd dit uitgesteld naar dit jaar. Echter vanwege de geldende coronamaatregelen is het brengen van de productie komende zomer ook niet haalbaar. Sister Act zal nu gaan spelen van 19 juli tot en met 28 augustus in het Eventim Apollo theater in Londen.

Als gevolg van het verplaatsen naar volgend jaar zal Whoopi Goldberg niet meer te zien zijn als Deloris Van Cartier, de rol die ze vertolkte in de populaire films. Speciaal voor de actrice zou in deze versie van Sister Act de rol van Deloris worden aangepast qua leeftijd. Nog onduidelijk is of Jennifer Saunders alsnog volgend jaar de rol van Moeder Overste zal gaan spelen. De cast voor zowel de productie op West End als voor de tour door het Verenigd Koninkrijk wordt op een later moment aangekondigd.

In Nederland was Sister Act te zien van begin maart 2013 tot en met 10 augustus 2014. De rol van Deloris werd gespeeld door Carolina Dijkhuizen.

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda