Tournee The Sound of Music start komende zomer in het Circustheater

16 februari 2021, 11:55 - Redactie
Tournee The Sound of Music start komende zomer in het Circustheater

Zojuist is door Stage Entertainment de kaartverkoop aangekondigd voor The Sound of Music. Uit de mailing blijkt dat de tournee in juni dit jaar zal gaan starten in het Circustheater in Scheveningen, de productie zal hier gaan spelen van 16 juni tot en met 8 augustus.

De kaartverkoop is op dit moment alleen geopend voor de genoemde periode in het Circustheater. Na deze speelperiode zal de tournee voort worden gezet tot en met 13 februari volgend jaar in de volgende theaters: Theater aan het Vrijthof in Maastricht, het Atlas Theater in Emmen, Schouwburg Amphion in Doetinchem, Theater Heerlen, Theater de Spiegel in Zwolle, MartinaPlaza in Groningen, Parktheater Eindhoven, het Chassé Theater in Breda, Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden, Schouwburg en Congrescentrum Het Park in Hoorn, Het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en Schouwburg Orpheus in Apeldoorn.

Met de komst van The Sound of Music naar het Circustheater is het de vraag of Anastasia nog zal terug gaan keren naar Scheveningen. Stage Entertainment laat op verzoek weten aan Musicalweb dat hier nog geen definitief besluit over is genomen. De musical met in de hoofdrollen Tessa Sunniva van Tol, René van Kooten en Milan van Waardenburg ging op 22 september 2019 in première.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda