Silvy De Bie opnieuw als Tinker Bell in Peter Pan

10 oktober 2016, 11:18 - Redactie

De voorstelling Peter Pan, The Never Ending Story zal op 28, 29 en 30 december neer gaan strijken in Stadsschouwburg Antwerpen. Silvy De Bie zal opnieuw in de huid van elfje Tinker Bell kruipen, een rol die zie in 2012 al eens vervulde. Silvy kijkt er al enorm naar uit en mag zich dus weer opmaken om te gaan vliegen.

"Ik ben héél blij dat ik terug mijn Tinker Bell-vleugeltjes mag aantrekken! (lacht) 'Peter Pan, The Never Ending Story' is een fantastische productie, die ook internationaal enorm gewaardeerd wordt, dus dat ik daar opnieuw deel van mag uitmaken is een hele eer. Ik heb niets dan positieve herinneringen aan mijn periode als Tinker Bell. Het wordt wel weer even trainen om het zingen van 'You Raise Me Up' in combinatie met het vliegen onder de knie te krijgen, maar dat heb ik er natuurlijk graag voor over", aldus een enthousiaste Silvy.

Er zal in Stadsschouwburg Antwerpen ook een exclusieve 3D-registratie van de voorstellingen plaatsvinden. Na de passage in Antwerpen verhuist Peter Pan naar Zuid-Korea. De rest van de cast in Antwerpen wordt later bekendgemaakt.

Première
21 januari 2024
Dernière
21 april 2024
Producent
Theater Terra
Meer over Peter Pan (2024)Ander nieuws over Peter Pan (2024)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda