Silvy De Bie opnieuw als Tinker Bell in Peter Pan

schedule10 oktober 2016, 11:18 - Redactie
Silvy De Bie opnieuw als Tinker Bell in Peter Pan

De voorstelling Peter Pan, The Never Ending Story zal op 28, 29 en 30 december neer gaan strijken in Stadsschouwburg Antwerpen. Silvy De Bie zal opnieuw in de huid van elfje Tinker Bell kruipen, een rol die zie in 2012 al eens vervulde. Silvy kijkt er al enorm naar uit en mag zich dus weer opmaken om te gaan vliegen.

"Ik ben héél blij dat ik terug mijn Tinker Bell-vleugeltjes mag aantrekken! (lacht) 'Peter Pan, The Never Ending Story' is een fantastische productie, die ook internationaal enorm gewaardeerd wordt, dus dat ik daar opnieuw deel van mag uitmaken is een hele eer. Ik heb niets dan positieve herinneringen aan mijn periode als Tinker Bell. Het wordt wel weer even trainen om het zingen van 'You Raise Me Up' in combinatie met het vliegen onder de knie te krijgen, maar dat heb ik er natuurlijk graag voor over", aldus een enthousiaste Silvy.

Er zal in Stadsschouwburg Antwerpen ook een exclusieve 3D-registratie van de voorstellingen plaatsvinden. Na de passage in Antwerpen verhuist Peter Pan naar Zuid-Korea. De rest van de cast in Antwerpen wordt later bekendgemaakt.

Première
1 oktober 2016
Dernière
16 juni 2017
Producent
Meer nieuws over Peter Pan
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Bekijk nu de scenefoto’s van Anastasiaschedule 20 september 2019, 09:52
Ook hoofdrol voor Liz Snoijink in Anastasiaschedule 20 september 2019, 07:58
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda