Verlenging Soldaat van Oranje tot en met mei 2017

10 oktober 2016, 12:42 - Redactie
Verlenging Soldaat van Oranje tot en met mei 2017

Soldaat van Oranje heeft vandaag de speelperiode verlengd tot en met mei volgend jaar. De voorstelling speelt sinds oktober 2010 al zes jaar onafgebroken voor een uitverkochte zaal.

Om dit jubileum te vieren staat vanaf vandaag op soldaatvanoranje.nl/6jaar een wedstrijd online waarbij het publiek kans maakt om aanwezig te zijn bij de matineevoorstelling op zondag 30 oktober. Die dag is het precies zes jaar geleden dat Soldaat van Oranje in première ging in de TheaterHangaar in Katwijk. De musical speelt die middag zijn 1.980e voorstelling en heeft dan sinds de allereerste voorstelling op 10 oktober 2010 meer dan 2.166.000 bezoekers ontvangen.

Wedstrijd

Op de website staat een landkaart van Nederland afgebeeld. Per provincie is de productie op zoek naar een locatie die een associatie heeft met Soldaat van Oranje. Van elke provincie staat er een detail van een foto van de gezochte locatie online. Om de dag om 12.00 uur wordt er steeds meer zichtbaar van de betreffende locatie. De locatie kan bijvoorbeeld een gebouw of een beeld in een bepaalde stad of dorp zijn.

Het publiek kan op elk gewenst moment en meerdere keren de oplossing doorgeven op de website. Een deelnemer speelt mee met de provincie waarin hij/zij woont.

De winnaar is degene die als eerste het juiste antwoord voor zijn/haar provincie heeft ingestuurd en wint twee eerste rang kaarten voor de jubileumvoorstelling op zondagmiddag 30 oktober. De winnaars worden bekendgemaakt op 26 oktober.

Première
30 oktober 2010
Dernière
N.N.B.
Producent
NEW Productions
Meer over Soldaat van OranjeAnder nieuws over Soldaat van Oranje
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda