Volledige cast van de Winterrevue 2016 gepresenteerd

10 oktober 2016, 15:01 - Redactie
Volledige cast van de Winterrevue 2016 gepresenteerd

Tijdens een boottocht is de volledige cast van de Winterrevue 2016 voorgesteld aan de pers. Gelegenheidsgastheer Jelle Cleymans kreeg van regisseur Stany Crets de primeur. Nicole & Hugo schitteren deze winter in de Winterrevue. De cast van de Winterrevue 2016 is nu compleet met Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Udo, Lisa en Nicole & Hugo.

Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren vroegen voor het tweede jaar op rij aan Stany Crets om conceptbedenker en scenarist te zijn van de Winterrevue. Stany laat zich opnieuw omringen met een professionele ploeg: styling door Griet Van Landeghem en Tine Deseure,choreografie door Laurent Flament en een live orkest aangestuurd door Eric Melaerts.

Stany begint alvast ambitieus aan zijn tweede Winterrevue: "Meer van hetzelfde, maar dan beter. Dat lijkt me een goeie omschrijving van de volgende WINTERREVUE. Of nee. Iets helemaal anders. Of nee. Iets dat niet te omschrijven is. Laat maar. De revue moet nog gemaakt worden dus veel voorspellende woorden moeten er niet aan besteed worden. Wat kan ik zeggen? De editie van vorig jaar werd bijzonder goed ontvangen door zowel pers en publiek dus de lat ligt hoog. Het publiek van vorig jaar zal terug komen en er zal een nieuw publiek zijn weg vinden dit jaar. De verwachtingen zijn enorm."

Er was tevens nog een tweede primeur: Nicole & Hugo brengen begin december een kerst single uit ten bate van Schenk een lach, dit in productie van CNR records. Er wordt ook een videoclip gemaakt. Deze single zal exclusief verkocht worden tijdens de Winterrevue. Schenk een lach, een initiatief van Theater Elckerlyc, heeft als doel mensen die niet over de financiële middelen beschikken, de kans te bieden om cultuur te beleven en te genieten van een avondje in het theater.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda