Musical in Concert op 30 oktober in Haaksbergen

10 oktober 2016, 09:13 - Redactie
Musical in Concert op 30 oktober in Haaksbergen

Musical in concert zal haar eerste productie: één voor allen, allen voor één alsnog gaan brengen. De voorstelling zal op zondag 30 oktober om 20:00 uur worden opgevoerd in Theater De Kappen in Haaksbergen. Aanvankelijk zou de voorstelling op 30 april en 1 mei in theater het Spieker in Eibergen te zien zijn, echter was de organisatie genoodzaakt om het concert op te schorten tot een nadere datum vanwege onverwachte financiële problemen bij het theater.

De voorstelling is gebaseerd op de musical De drie musketiers en brengt in concertante vorm de mooiste nummers uit het bekende verhaal. De roman De drie musketiers speelt zich af rond 1627, ten tijde van kardinaal Richelieu en koning Lodewijk XIII. De drie musketiers zijn Aramis, Athos en Porthos. Hoewel ze bekend staan als de drie musketiers spelen hun avonturen zich af met vier personen. De vierde musketier is waarschijnlijk zelfs de bekendste: d'Artagnan. Hun beroemde motto was: Eén voor allen, allen voor één!

Kaarten voor de voorstelling op zondag 30 oktober om 20.00 uur zijn te koop via info@musicalinconcert.nl en kosten €15,-.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda