Musical in Concert in Eibergen verschoven door financiële problemen Theater het Spieker

18 april 2016, 15:44 - Redactie
Musical in Concert in Eibergen verschoven door financiële problemen Theater het Spieker

Op zondag 17 april heeft de organisatie achte Musical in Concert moeten beslissen om het concert Eén voor allen, allen voor één op te schorten tot een nadere datum.

De concerten stonden gepland op 30 april en 1 mei in theater het Spieker in Eibergen, echter vanwege onverwachte financiële problemen bij het theater is het voor de organisatie duidelijk dat er teveel risico’s zijn om de productie op verantwoorde wijze door te laten gaan. Het productieteam heeft alle betrokken partijen ingelicht en is momenteel op zoek naar een ander theater en een datum na de zomervakantie om de productie alsnog te laten plaatsvinden.

Initiatiefnemers Marieke Visser en Rutger de Vries zijn teleurgesteld in de plotselinge wijziging in de planning: "Uiteraard is het ongelooflijk jammer dat we na veel intensieve repetities en volledig vertrouwen in een mooie voorstelling, de cast, het orkest en alle andere betrokkenen dit nieuws moesten brengen. Iedereen had zin in de uitvoering en was geschokt door het nieuws. Maar, we zijn blij dat we het weten voor er echt problemen ontstaan. We hebben een flexibel team, waarmee we nu op zoek gaan naar een nieuwe locatie en een nieuwe datum."

Mensen die al kaarten hebben gekocht, kunnen er voor kiezen om de kaarten te laten omzetten naar de nieuwe datum, of men krijgt het geld terug. Meer informatie hierover is te verkrijgen via info@musicalinconcert.nl.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda