Saturday Night Fever en Sister Act bij MAX Koningsdag

27 maart 2024, 19:15 - Redactie
Saturday Night Fever en Sister Act bij MAX Koningsdag
Foto's: Rob Jacobs (Saturday Night Fever) en Annemieke van der Togt (Sister Act)

Op zaterdag 27 april zal Omroep Max Koningsdag 2024 geheel in stijl vieren op Paleis Soestdijk. Vanaf deze bijzondere locatie zal er een extra lange Tijd voor MAX uitgezonden worden en er is een speciale extra live-uitzending: MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk, gepresenteerd door Jan Slagter.

Op deze Koningsdag zal Jan Slagter vanaf 14:00 uur onder andere Buddy Vedder ontvangen die zal vertellen over zijn hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast zal gaan optreden. Naast Saturday Night Fever zal Sister Act vertegenwoordigd zijn. April Darby zal vertellen over haar hoofdrol als Deloris van Cartier en ze zal samen met de cast een optreden verzorgen.

Naast de twee musicals is er een optreden van Marco Schuitmaker en maakt Heel Holland Bakt-winnares Aruna een aantal koninklijke lekkernijen.

Na MAX Koningsdag zal vanaf 16:30 uur een extra lange en feestelijke uitzending van Tijd voor MAX te zien zijn. Te gast zijn onder anderen Janny van der Heijden, koningshuisdeskundige Josine Droogendijk, Berget Lewis en Evert ten Napel.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda