Concert met Rachel Tucker, Kerry Ellis en Ben Forster in Den Haag

28 maart 2024, 19:52 - Redactie
Concert met Rachel Tucker, Kerry Ellis en Ben Forster in Den Haag

Op vrijdagavond 26 april zal er een bijzonder concert plaatsvinden in het World Forum Theater in Den Haag, Encore! A Night with West End Stars. Voor slechts één avond kun je getuige zijn van de beste talenten van West End, waaronder Rachel Tucker, Kerry Ellis, Ben Forster en meer. Zij zullen nummers ten gehore brengen uit bekende musicals als Wicked, Les Misérables, Phantom of the Opera en Cats.

Rachel Tucker is vooral bekend vanwege haar rol als Elphaba in Wicked. Ze was meer dan 1000 keer te zien als Elphaba, zowel op West End als op Broadway, waardoor ze een van de langstlopende Elphabas in de geschiedenis van de show is. Ook speelde ze onder andere Come from Away op West End en op Broadway en in Sunset Boulevard.

Kerry Ellis speelde ook een flinke tijd de rol van Elphaba in Wicked, dit deed ze eveneens op West End en Broadway. Verder speelde ze in onder andere Les Misérables, My Fair Lady, Miss Saigon, Oliver!, Cats en Murder Ballad.

Ben Forster is vooral bekend om zijn deelname en winst van de ITV-show Superstar. Na zijn winst mocht hij de hoofdrol van Jezus vertolken in een arena-tour van Jesus Christ Superstar. Hij heeft ook in verschillende musicals gespeeld, waaronder Evita, The Rocky Horror Show, Elf the Musical en in Phantom of the Opera.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda