Sanne Franssen te zien in Musicals Gone Mad

15 mei 2023, 12:01 - Redactie
Sanne Franssen te zien in Musicals Gone Mad
Foto: Musicalweb

Sanne Franssen zal op 12 juni in het DeLaMar West a.s. te zien zijn in de parodievoorstelling Musicals Gone Mad. Zij speelde afgelopen seizoen in de musical Blind Date en is genomineerd voor een Musical Award voor Beste Vrouwelijke Bijrol. Sanne vervangt Carolina Mout, die wegens privé-omstandigheden van deelname moest afzien.

De Bonte Avond van het musicalseizoen heeft met Sanne haar vierde genomineerde in de genderswapped all male cast: Soraya Gerrits (The Prom) en Nurlaila Karim (The Bodyguard) hebben beiden ook een nominatie op zak. Marisa van der Meer maakt deel uit van de cast van Assepoester de musical, die is genomineerd voor de Publieksprijs Beste Familiemusical. Met al dit talent belooft Musicals Gone Mad ook dit jaar weer het hoogtepunt voor musicalliefhebbers te worden.

Het creatieve team achter Musicals Gone Mad bestaat uit Bart Mijnster (liedteksten), Aron Bruisten (muzikale supervisie en liedteksten), Robbert van den Bergh (regie en presentatie) en Marinus de Graaf (vormgeving en productie).

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda