14 het verhaal ook volgend seizoen te zien in Leusden

15 mei 2023, 09:27 - Redactie
14 het verhaal ook volgend seizoen te zien in Leusden
Foto: Musicalweb

Opnieuw een verlenging voor 14 het verhaal over Johan Cruijff, exclusief te zien in het AFAS Theater in Leusden. De voorstelling vertelt het verhaal van Nederlands grootste voelballegende, waarbij acteur Tobias Nierop onze beste voetballer aller tijden tot leven wekt. "De belangstelling voor dit theaterspektakel over het leven van Johan Cruijff blijft onverminderd groot", aldus de producent van de voorstelling. "Vandaag, 14 maanden na de première, kunnen we bekend maken dat de voorstelling opnieuw is verlengd en nog te zien zal zijn t/m 6 januari 2024."

Producent Wolter Lommerde is zeer verheugd met de verlenging van 14. "Na een sprankelende start twee jaar geleden met uitstekende recensies en zeer enthousiaste bezoekersreacties gingen we een rare periode met veel onzekerheid. Dat was niet altijd makkelijk, maar gelukkig hebben we gezien dat inmiddels het publiek weer volop onze musical weet te vinden, inmiddels zijn al bijna 200.000 kaarten verkocht.

Op basis van de volle zalen in de afgelopen maanden en de lovende reacties van het publiek, hebben we de conclusie getrokken dat het verantwoord is om nog een half jaar door te spelen.

De grote verrassing voor de bezoekers is dat een musical over een voetbalheld een heel breed publiek weet aan te spreken. Mannen én vrouwen, jongeren én ouderen, sportliefhebbers én theaterfanaten komen en -dat is heel belangrijk- bevelen de voorstelling aan bij vrienden en familie. We zien veel herhaalbezoek en merken dat alle generaties vertegenwoordigd zijn bij elke voorstelling."

Ook het nieuwe AFAS Theater met haar gastvrije ontvangst blijkt een belangrijke factor in de waardering. Theaterdirecteur Herman Zondag krijgt volop complimenten over de gastvrijheid en de luxueuze uitstraling van het theater. "Wij hechten erg aan gastvrijheid en willen er voor elke gast een bijzondere theaterbelevenis van maken. Gratis parkeren onder het theater, een kopje koffie of thee bij aankomst en wat extra’s als er iets te vieren is, vinden we daarom erg belangrijk. Gasten komen vanuit het hele land naar het AFAS Theater. Eenmaal aangekomen worden ze volledig ontzorgd om optimaal te kunnen genieten van de prachtige voorstelling."

Première
25 september 2021
Dernière
6 juli 2024
Producent
Out of Office Productions
Meer over 14 de musical Ander nieuws over 14 de musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda