Rep en Roer Musicals zoekt jongens en meisjes voor inzingen schoolmusical 2024

14 mei 2023, 17:43 - Redactie
Rep en Roer Musicals zoekt jongens en meisjes voor inzingen schoolmusical 2024

Rep en Roer Musicals maakt afscheidsmusicals voor de basisschool. Elk jaar maakt Rep en Roer een nieuwe productie die door scholen in het hele land wordt uitgevoerd. De cd waar de scholen mee oefenen, wordt ingezongen door kinderen. Hiervoor is Rep en Roer op zoek naar jongens (11 t/m 14) en meisjes (11 t/m 13) die...

  • ... ervaring hebben met solozang in een (semiprofessionele) musical en/of popmuziek.
  • ... (voor jongens) nog niet de baard in de keel hebben.

De opnames vinden plaats in de studio in Utrecht. Het zal zijn in de weekenden van 9 - 10 september, en van 16 - 17 september. Welke dag precies is in overleg te bepalen. De opnamesessie zal ongeveer vier uur in beslag nemen. Alle kinderen worden los van elkaar opgenomen. De ouders kunnen geheel of gedeeltelijk bij de opname aanwezig zijn, als ze dat willen. Er worden tien liedjes ingezongen. De bedoeling is dat je je goed op de opnamedag voorbereidt: je krijgt een ingezongen voorbeeld van de liedjes toegestuurd en die studeer je zelfstandig in, zodat je ze door en door kent voordat de opnames beginnen.

Het is in principe een vrijwillige opdracht, voor kinderen die het leuk vinden om studio- ervaring op te doen. De kinderen ontvangen een kleine vergoeding en de ouders een reiskostenvergoeding. Als je belangstelling hebt, stuur dan een mailtje met je naam, leeftijd en ervaring. Stuur daarnaast een opname of een link naar een YouTube-filmpje mee waarop je goed te horen bent en in het Nederlands zingt.

Als je zelf een mailtje stuurt: zet het mailadres van je ouders in de cc, zodat Rep en Roer weet dat zij akkoord zijn met je aanmelding. Reageren kan t/m zondag 21 mei 2023. Uiterlijk 4 juni ontvang je een reactie. Je kunt je mailtje sturen naar: info@repenroer.nl t.a.v. Meike Veenhoven.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda