Rust en Vreugd met onder andere Doris Baaten, Joep Onderdelinden en Linda Wagenmakers

7 mei 2023, 20:15 - Redactie
Rust en Vreugd met onder andere Doris Baaten, Joep Onderdelinden en Linda Wagenmakers
Foto: Alain de Cruiff | Bewerking: Retatchi Amsterdam

Bos Theaterproducties brengt volgend seizoen het nieuwe stuk Rust en Vreugd. Na de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen, verruilt de auteur het verzorgingshuis voor een volkstuin en kruipt hij in de huid van de 68-jarige Emma Quaadvliegh. De cast van Rust en Vreugd bestaat uit Doris Baaten, Joep Onderdelinden, Wil van der Meer, Sanne Fransen, Linda Wagenmakers en Scott Reniers. Ook spelen er amateurs van musical- en toneelverenigingen uit de regio mee.

Verhaal

Emma is nog maar kort weduwe als zij tijdens het opruimen een vergeten inschrijving terugvindt voor een tuinhuisje op ‘Rust en Vreugd’. In gedachten aangespoord door haar overleden man, gaat ze kijken en wordt ze op slag verliefd. Dat ze geen groene vingers heeft, maakt niet uit … want een gezellige bonte groep medebewoners schiet direct te hulp.

Tuincontrole-commissies en onderlinge strijd blijken echter de vreugde in het groene paradijs te verstoren. Emma besluit vol bravoure in actie te komen tegen de vele ongeschreven regels. Ondanks haar verdriet vindt ze op de tuin haar geluk weer terug. Mede dankzij haar nieuwe vrienden.

Rust en Vreugd zal op dinsdag 2 april volgend jaar in première gaan in de Leidse Schouwburg.

Première
2 april 2024
Dernière
15 juni 2024
Producent
Bos Theaterproducties
Meer over Rust en VreugdAnder nieuws over Rust en Vreugd
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda