Musicalcomedy Blind Date wordt verfilmd

8 mei 2023, 08:07 - Redactie
Musicalcomedy Blind Date wordt verfilmd

Regisseur Johan Nijenhuis werkt aan een filmversie van de musicalcomedy Blind Date van producent De Theater BV.

“De overweldigende reacties op de voorstelling waren al speciaal, maar dat we nu samen met Johan werken aan een mogelijke filmversie van Blind Date is wel heel bijzonder”, zegt theaterproducent Christian Seijkens van De Theater BV. “Het is een groot compliment voor iedereen die zo hard en met zoveel liefde aan deze voorstelling heeft gewerkt en een cadeau voor iedereen die de filmmusical straks in de bioscoop kan gaan zien.”

Allard Blom, die ook verantwoordelijk was voor het theaterscript, werkt samen met Nijenhuis aan het scenario voor de film. De muziek van componist Sam Verhoeven zal ook in de film te horen zijn. Producent van de film is Ingmar Menning.

“Elke romantic comedy gaat over de relatie tussen mensen en eindigt meestal met een kus. Wat er tussen de ontmoeting en de kus gebeurt, maakt het grappig en eigentijds. Blind Date levert een hele originele en eerlijke kijk daarop”, aldus regisseur Johan Nijenhuis.

De opnames staan gepland voor de zomer van 2024. In de musical speelde Freek Bartels, Brigitte Heitzer en Sanne Franssen de hoofdrollen, wie de hoofdrollen zullen gaan spelen in de film is nog niet bekend.

Première
10 oktober 2022
Dernière
23 december 2022
Producent
De Theater BV
Meer over Blind Date Ander nieuws over Blind Date
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda