Rupsje Nooitgenoeg langer in Nederland en Vlaanderen te zien

14 mei 2020, 15:21 - Redactie
Rupsje Nooitgenoeg langer in Nederland en Vlaanderen te zien
Foto: Bas Driessen Photography

De producenten Fokko Vonk van Just4Kids en Mark van Ierssel van Mark Theater hebben deze week hun contract met de Amerikaanse producent Jonathan Rockefeller verlengd. Zo kan het Nederlandse en Belgische publiek nog langer genieten van de theatervoorstellingen van Rupsje Nooitgenoeg en andere verhalen van Eric Carle in de Nederlandse en Vlaamse Theaters.

Daarnaast kunnen er vanaf 1 juli kleinere versies het land in. "We hebben de reguliere theatershow teruggebracht tot intieme Verhaaltjesshows, natuurlijk in aanwezigheid van Rupsje Nooitgenoeg, om op nog meer plaatsen in het land deze prachtige verhalen te kunnen brengen", aldus Mark van Ierssel. "We proberen hiermee ook mogelijk invulling te geven aan de #anderhalvemetereconomie en de toegestane aantallen in theaters.

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda