Cats uit 1998 vanaf vrijdag te zien op YouTube

14 mei 2020, 17:29 - Redactie
Cats uit 1998 vanaf vrijdag te zien op YouTube

De volgende productie van Andrew Lloyd Webber op het kanaal The Shows Must Go On op YouTube is Cats. Het gaat om de registratie uit 1998 die in totaal 48 uur lang te zien zal zijn op het kanaal. De rol van Grizabella werd destijds gespeeld door Elaine Paige.

De musical speelt zich af op de meest speciale avond van het jaar, waarop de Jellicle katten hun grote bal vieren. Eén van hen zal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om opnieuw te worden geboren en een nieuw kattenleven te gaan beginnen. Grizabella, de glamour kat die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug.

Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar grote verdriet willen ze niets van haar weten. Dan verandert alles: Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider, die uitgerekend Grizabella kiest om herboren te worden.

Afgelopen weekend was de musical By Jeeves te zien op het YouTube kanaal en eerder onder andere The Phantom of the Opera en Jesus Chris Superstar.

Cats is te zien vanaf aanstaande vrijdag 20:00 uur tot en met zondagavond.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda