Rollen voor Nurlaila Karim en Ellen Evers in On Your Feet!

10 mei 2017, 17:33 - Redactie
Rollen voor Nurlaila Karim en Ellen Evers in On Your Feet!
Foto: Roy Beusker

De cast van On Your Feet! krijgt steeds meer vorm. Naast Vajèn van den Bosch en Jim Bakkum zullen ook Nurlaila Karim en Ellen Evers te zien zijn in de musical over het leven van Emilio en Gloria Estefan. Nurlaila gaat de rol van Gloria’s moeder Gloria Fajardo spelen en Ellen Evers wordt Consuelo.

Gloria’s grootmoeder: "Gloria’s moeder en grootmoeder hebben een onmiskenbare rol gespeeld in het leven van The Queen of Latin Pop. Op het moment dat Nurlaila en Ellen auditie deden was het Amerikaanse castingteam direct overtuigd dat deze twee krachtige theatervedettes de rollen moesten gaan spelen.”, aldus Albert Verlinde.

Nurlaila Karim is nog te zien in de rol van Nicki Marron in The Bodyguard. Ellen Evers staat op dit moment nog in de theaters als Moeder Vrijmoeth in Ciske de Rat.

Afgelopen zaterdag werd nog duidelijk dat Jim Bakkum de rol van van Emilio Estefan, de echtgenoot en producer van Gloria, zal gaan vertolken. Vajèn van den Bosch gaat Gloria spelen. On Your Feet! zal op 29 oktober in première gaan in het Beatrix Theater.

Première
29 oktober 2017
Dernière
5 augustus 2018
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over On Your Feet!keyboard_arrow_rightAnder nieuws over On Your Feet!
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda