Rollen voor Nurlaila Karim en Ellen Evers in On Your Feet!

10 mei 2017, 17:33 - Redactie
Rollen voor Nurlaila Karim en Ellen Evers in On Your Feet!
Foto: Roy Beusker

De cast van On Your Feet! krijgt steeds meer vorm. Naast Vajèn van den Bosch en Jim Bakkum zullen ook Nurlaila Karim en Ellen Evers te zien zijn in de musical over het leven van Emilio en Gloria Estefan. Nurlaila gaat de rol van Gloria’s moeder Gloria Fajardo spelen en Ellen Evers wordt Consuelo.

Gloria’s grootmoeder: "Gloria’s moeder en grootmoeder hebben een onmiskenbare rol gespeeld in het leven van The Queen of Latin Pop. Op het moment dat Nurlaila en Ellen auditie deden was het Amerikaanse castingteam direct overtuigd dat deze twee krachtige theatervedettes de rollen moesten gaan spelen.”, aldus Albert Verlinde.

Nurlaila Karim is nog te zien in de rol van Nicki Marron in The Bodyguard. Ellen Evers staat op dit moment nog in de theaters als Moeder Vrijmoeth in Ciske de Rat.

Afgelopen zaterdag werd nog duidelijk dat Jim Bakkum de rol van van Emilio Estefan, de echtgenoot en producer van Gloria, zal gaan vertolken. Vajèn van den Bosch gaat Gloria spelen. On Your Feet! zal op 29 oktober in première gaan in het Beatrix Theater.

Première
29 oktober 2017
Dernière
5 augustus 2018
Producent
Stage Entertainment
Meer over On Your Feet!Ander nieuws over On Your Feet!
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda