Rollen voor Nurlaila Karim en Ellen Evers in On Your Feet!

schedule10 mei 2017, 17:33 - Redactie
Rollen voor Nurlaila Karim en Ellen Evers in On Your Feet!
photo_camera Foto: Roy Beusker

De cast van On Your Feet! krijgt steeds meer vorm. Naast Vajèn van den Bosch en Jim Bakkum zullen ook Nurlaila Karim en Ellen Evers te zien zijn in de musical over het leven van Emilio en Gloria Estefan. Nurlaila gaat de rol van Gloria’s moeder Gloria Fajardo spelen en Ellen Evers wordt Consuelo.

Gloria’s grootmoeder: "Gloria’s moeder en grootmoeder hebben een onmiskenbare rol gespeeld in het leven van The Queen of Latin Pop. Op het moment dat Nurlaila en Ellen auditie deden was het Amerikaanse castingteam direct overtuigd dat deze twee krachtige theatervedettes de rollen moesten gaan spelen.”, aldus Albert Verlinde.

Nurlaila Karim is nog te zien in de rol van Nicki Marron in The Bodyguard. Ellen Evers staat op dit moment nog in de theaters als Moeder Vrijmoeth in Ciske de Rat.

Afgelopen zaterdag werd nog duidelijk dat Jim Bakkum de rol van van Emilio Estefan, de echtgenoot en producer van Gloria, zal gaan vertolken. Vajèn van den Bosch gaat Gloria spelen. On Your Feet! zal op 29 oktober in première gaan in het Beatrix Theater.

Première
29 oktober 2017
Dernière
5 augustus 2018
Meer nieuws over On Your Feet!
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Campus 12 in Ketnet Musical Knock-outschedule 17 september 2019, 16:26
Eerste officiële trailer voor Anastasiaschedule 16 september 2019, 19:44
Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Sint on Iceschedule 16 september 2019, 18:18
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda