Stage Entertainment en DeLaMar Theater gaan intensiever samenwerken

10 mei 2017, 14:58 - Redactie
Stage Entertainment en DeLaMar Theater gaan intensiever samenwerken

De directies van het DeLaMar en Stage Entertainment hebben vandaag bekend gemaakt ten aanzien van de programmering intensiever te gaan samenwerken.

De wens van de directie van het DeLaMar Theater is dat Stage Entertainment vanaf nu de verantwoordelijkheid op zich neemt om de rechten te verwerven op bijzondere en onderscheidende producties die internationaal als vernieuwend worden gezien en tot hitshows zijn uitgegroeid op Broadway en West End. Onder leiding van Albert Verlinde zullen deze internationale titels in Nederland worden geproduceerd voor de grote zaal.

Hiermee wordt een structureel vervolg gegeven aan de succesvolle eerdere samenwerking bij onder andere La Cage Aux Folles, de Hazes-musical Hij Gelooft in Mij en De Tweeling. De directies van het DeLaMar (Edwin van Balken; vanaf september Margreet Wieringa) en Stage Entertainment Nederland (Albert Verlinde) zullen hiertoe jaarlijks gezamenlijk de keuzes maken over de meest interessante en juiste programmering van de grote zaal.

Met de vandaag aangekondigde samenwerking verzekert het DeLaMar Theater zich van een aanhoudende stroom bijzondere theaterproducties waarvoor theaterliefhebbers uit het hele land naar het theater zullen willen komen. Voor Stage Entertainment wordt het hiermee mogelijk om titels te presenteren die van onbetwist hoog artistiek niveau zijn, maar moeilijk in te passen in een van zijn twee grote theaters, het Circustheater in Scheveningen en het Beatrix Theater in Utrecht.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda