Jim Bakkum als Emilio Estefan in On Your Feet!

6 mei 2017, 08:54 - Redactie
Jim Bakkum als Emilio Estefan in On Your Feet!
Foto: Roy Beusker

Jim Bakkum zal de rol van Emilio Estefan, de echtgenoot en producer van Gloria, gaan vertolken in On Your Feet! zo heeft Stage Entertainment aangekondigd. Duidelijk was al dat Vajèn van den Bosch de rol van Gloria zal gaan spelen in de feelgood musical.

Albert Verlinde over Jim als Emilio: "Twee weken geleden mocht ik Vajèn presenteren als onze Nederlandse Gloria Estefan, maar we zijn natuurlijk niet compleet zonder een innemende Emilio aan Gloria’s zijde. Toen Jim auditie kwam doen, zagen we onmiddellijk dat hij de man is die we zochten. Ik kan niet wachten om Vajèn en Jim straks samen als dit powercouple op het toneel te zien staan".

“Ik ervaar het als een enorme eer dat ik de rol van Emilio Estefan mag gaan spelen. Emilio is naast de grondlegger van de Latin Pop, ook een echte selfmade businessman met een enorm doorzettingsvermogen. Fascinerend en inspirerend! Ik vind het te gek om straks samen met Vajèn, het indrukwekkende verhaal van deze bijzondere man én zijn vrouw te mogen vertellen”, aldus Jim over zijn nieuwe rol.

De feelgood musical On Your Feet! vertelt het hartverwarmende, waargebeurde verhaal over de liefde, afkomst en ambitie van twee mensen die geloofden in hun talent, hun dromen - en in elkaar. Samen werden zij een internationale sensatie: Emilio en Gloria Estefan. De jukebox musical bevat alle Latin popsongs die Gloria Estefan bekend hebben gemaakt, zoals Conga, Get On Your Feet en Rhythm is Gonna Get You.

On Your Feet! zal op zondag 29 oktober in première gaan in het Beatrix Theater.

Première
29 oktober 2017
Dernière
5 augustus 2018
Producent
Stage Entertainment
Meer over On Your Feet! Ander nieuws over On Your Feet!
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda