Anastasia komt naar Nederland

schedule5 mei 2017, 14:41 - Redactie
Anastasia komt naar Nederland

Vandaag is aangekondigd dat de nieuwe musical Anastasia van Stage Entertainment in de Verenigde Staten zal gaan touren en tevens ook naar een groot aantal andere landen gebracht zal gaan worden waaronder naar Nederland. De musical ging op 24 april officieel in première op Broadway en is al genomineerd voor twee Tony Awards.

Anastasia is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm uit 1997 van 20th Century Fox en gaat over Anastasia, kroonprinses van Rusland. Christy Altomare speelt de rol van Anya, Derek Klena speelt Dmitry, John Bolton speelt Vlad, Caroline O’Connor speelt Lily, Ramin Karimloo speelt Gleb, en Mary Beth Peil speelt Maria Feodorovna.

Wanneer Anastasia precies naar Nederland zal gaan komen is op het moment van schrijven helaas nog niet duidelijk. Andere landen waar de voorstelling naar toe zal gaan komen zijn Duitsland, Spanje, Rusland, Noord-Korea, Japan, Mexico en China.

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

The Making of Hello Dolly! – Aflevering 4schedule 22 februari 2020, 19:27
Eerste castleden Hello Again aangekondigdschedule 22 februari 2020, 16:22
Nieuwe posters van live-action Mulanschedule 21 februari 2020, 19:13
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Hello Dolly!
Datum: 08-03-2020
Tijd: 15:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda