Vajèn van den Bosch als Gloria Estefan in On Your Feet!

22 april 2017, 07:46 - Redactie

Met nog enkele maanden te gaan tot de première is nu duidelijk geworden wie de hoofdrol van Gloria Estefan zal gaan spelen in On Your Feet!. De hoofdrol zal straks in het Beatrix Theater in Utrecht gaan worden vertolkt door Vajèn van den Bosch.

"Gloria Estefan is één van ’s werelds grootste popiconen. Het is niet eenvoudig om iemand te vinden die niet alleen haar bijzondere levensverhaal overtuigend kan vertolken, maar ook nog eens Gloria’s unieke sound en rhythm bezit. Vajèn verraste ons allemaal met haar indrukwekkende audities en heeft ons laten zien dat ze alles in huis heeft om de rol te kunnen spelen. Met trots presenteren we dan ook onze Gloria aan Nederland!" aldus Albert Verlinde over Vajén als Gloria Estefan.

Een enthousiaste Vajèn over haar hoofdrol: “Gloria Estefan is voor mij een living legend. Tijdens de audities in New York heb ik de rol al een beetje mogen ontdekken en dat was een waanzinnige ervaring. Ik vind het super spannend om haar te gaan spelen, maar ik kan echt niet wachten tot het zo ver is. I’m ready to conga!”.

De 19-jarige Vajèn werd onder valse voorwendselen naar de studio van RTL Live gehaald en hier verrast met het nieuws door Albert, te zien in de onderstaande video. Vajén was dit seizoen te zien in de tourversie van Musicals in Concert van Stage Entertaiment en in de Gelaarsde Kat van de Efteling, afgelopen seizoen speelde ze in Grease. Verdere aankondigingen over de cast van de musical zijn er nog niet.

On Your Feet! zal op zondag 29 oktober dit jaar feestelijk in première gaan.

Première
29 oktober 2017
Dernière
5 augustus 2018
Producent
Stage Entertainment
Meer over On Your Feet!Ander nieuws over On Your Feet!
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda