PSV-musical Geheimen van De Herdgang geannuleerd

10 mei 2017, 20:04 - Redactie
PSV-musical Geheimen van De Herdgang geannuleerd

De PSV-musical Geheimen van De Herdgang is geannuleerd. De reden dat de voorstelling is afgelast is omdat de organisatie niet voldoende geld heeft om de nieuwe productie te kunnen maken. De musical zou te zien zijn van 1 tot en met 4 september in het Philips Stadion.

De voorstelling over voetbalclub PSV moest een eerbetoon worden aan de twee clubiconen Harrie van Kemenade en Harry van Raaij, boordevol met anekdotes over topsport voor en achter de schermen en gebeurtenissen op en rond De Herdgang.

Voor Toon Gerbrands, komt de annulering als een onaangename verrassing. "De productiekosten zijn vele malen hoger gebleken dan oorspronkelijk was aangekondigd, waardoor liefst zestig procent van de begroting niet gedekt is. Dat risico vinden ze te groot. We praten over een tekort van enkele tonnen, een enorm bedrag. We hebben tot gisteren nooit een signaal gehad dat dit scenario tot de mogelijkheden behoorde. Het is erg pijnlijk, zeker ook voor Harry van Raaij en de familie Van Kemenade." aldus de algemeen directeur van PSV.

"Er valt ons niets te verwijten. We hebben ons stadion gratis ter beschikking gesteld, vele gesprekken met de producenten gevoerd en op organisatorisch gebied allerlei hand- en spandiensten verleend. Daarnaast stonden wij en de supportersvereniging garant voor een gedeelte van de kosten."

Degene die al kaartjes hebben gekocht voor de musical krijgen hun geld terug.

Via: NU.nl

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda