Richter Theaterproducties presenteert Spring Awakening

schedule8 februari 2016, 11:56 - Redactie
Richter Theaterproducties presenteert Spring Awakening

Richter Theaterproducties brengt de controversiële musical Spring Awakening naar Nederland. Deze musical zorgde op Broadway voor een ware revolutie en won alle belangrijke prijzen. De show heeft in alle 18 landen waar hij al te zien was de grenzen van het musicalgenre verlegd.

Spring Awakening vertelt over de behoefte van een groep tieners om te mogen weten, voelen en ontdekken in een tijd waarin de wil en wet van ouders, leraren en God boven alles stond. Hun weg naar volwassenwording zit vol verwarrende emoties en seksuele gevoelens waar ze niet mee om weten te gaan, enkel omdat niemand ze dat geleerd heeft.

Van 14 tot en met 17 maart 2016 brengt Richter Theaterproducties deze met 8 Tony Awards, 4 Olivier Awards en een Grammy Award bekroonde Broadway productie naar de Verkadefabriek in Den Bosch. Kaartjes kosten € 19,- en zijn verkrijgbaar op verkadefabriek.nl.

spring_awakening_poster

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda