Audities: Pop/rock zangers en zangeressen voor Hair

8 februari 2016, 09:32 - Redactie
Audities: Pop/rock zangers en zangeressen voor Hair

Afgelopen vrijdag kondigde Stage Entertainment aan volgend seizoen op tour te gaan met de musical Hair. Voor de nieuwe productie worden pop/rock zangers en zangeressen gezocht tussen de 18 en 35 jaar oud. Het bespelen van een instrument is hierbij een pre. Inschrijven voor deze audities kan op deze pagina.

“Hair” is het verhaal van de jonge George Berger, en zijn zoektocht naar waar het leven hem heen moet brengen. Hij behoort tot een dolende vriendengroep die ze TheTribe noemen en die verder bestaat uit zijn beste vriend Claude, zijn vriendinnetje Sheila, en verder uit Jeanie, Woof, Hud en nog een heleboel jongeren die net als hij zich druk maken over de oorlog, over hun ouders, over smerige lucht en vooral over de wurgende greep van behoudzucht waar de wereld hen in probeert te vangen.

Maar Berger en zijn vrienden willen vrij zijn, en zullen er alles aan doen om zich te bevrijden van al die loden last. Zij zoeken naar een bestaan zonder regels, zonder moraal, zonder wet, zonder teugels, zonder taboes, zonder kleren... De totale vrijheid. Met een oorlog die hen in de nek hijgt, is het maar de vraag of Berger en zijn vrienden dat doel kunnen realiseren.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda