Repetities voor The Sound of Music gestart

25 mei 2021, 17:13 - Redactie
Repetities voor The Sound of Music gestart

Vandaag zijn de repetities voor The Sound of Music van start gegaan. Het creatieve team van producent Stage Entertainment, onder leiding van Carline Brouwer (regie) en Stanley Burleson (choreografie), en de cast gaan de komende vijf weken coronaproof repeteren om het verhaal van hoop, kleur en vrolijkheid op 30 juni te kunnen spelen in het Circustheater in Scheveningen. Vanaf augustus volgt een tournee langs de grote theaters van Nederland.

Naast Nandi van Beurden (Maria), Stefan Rokebrand (kapitein Von Trapp), Francis van Broekhuizen (moeder overste), William Spaaij (oom Max), Belinda van der Stoep (barones Elsa Schraeder), Jimi Hendrikse (Rolf) en Esmee Mardjan (Liesl), is ook het ensemble bekendgemaakt. De gehele cast werd vanochtend, tijdens de eerste repetitiedag, getrakteerd op een typisch Oostenrijkse Apfelstrudel.

"Vandaag zijn we voor het eerst met de gehele cast bij elkaar", vertelt Nandi van Beurden, die Maria speelt. "Iedereen is dolenthousiast, als koeien die voor het eerst na maanden op stal te hebben gestaan weer de wei in mogen! En dat geldt ook voor het publiek. We willen allemaal zó graag naar het theater."

Het ensemble van The Sound of Music bestaat uit: Saskia Schäfer, Armand Pol, Eva Berhitu, Thom Koolen, Darcey Roosenboom, Fleur Alders, Isaura Kuyt, Kees Nieboer, Roman van der Werff, Kilke John, Anne-Claire Smorenburg, Hayo de Kruijf, Sandra Jonkman, Aimée de Pater, Bridget Looijmans, Wesley Florijn, Natascha Molly, Frank Beurskens, Lena Stallinga, Paul Walthaus, Kim Reizevoort, Kay Heijnen en Froukje Zuidema.

Foto's: Roy Beusker

Première
9 juli 2021
Dernière
13 februari 2022
Producent
Stage Entertainment
Meer over The Sound of Music (2021)Ander nieuws over The Sound of Music (2021)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda