Danique Graanoogst is Meghan Markle in Diana & Zonen

25 mei 2021, 20:03 - Redactie
Danique Graanoogst is Meghan Markle in Diana & Zonen
Foto: Dario & Misja

Zojuist is bekendgemaakt dat Danique Graanoogst de rol van Meghan Markle, echtgenote van prins Harry, zal gaan spelen in de nieuwe Nederlandse musical Diana & Zonen van MediaLane.

Danique heeft van 2009 tot 2015 de vooropleiding gevolgd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts en is daarna doorgestroomd naar de HBO bacheloropleiding, waar ze in 2019 afstudeerde. Danique was eerder te zien in Mamma Mia! en in Hello, Dolly!, danste mee in het optreden van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt tijdens de Musical Sing-a-long en tijdens de opening van het Musical Awards Gala samen met Romy Monteiro.

Tweemaal stond Danique in de ZiggoDome. In de show van DJ Fedde Le Grand (2015) en The Christmas Show A Christmas Carol (2017). Daarnaast danste ze in twee televisiefilms. Danique werkte samen met en volgde lessen van: Stanley Burleson, Andy Señor, Ashley Wallen, Anthony Burrell, Lloyd Culbreath, Valarie Pettiford.

Tegelijk met het bekendmaken van de rol is ook het nummer Dit Ben Ik, gezongen door Danique, online geplaatst. De videoclip van het nummer kun je hieronder volledig bekijken.

Naast Danique spelen Marlijn Weerdenburg en Brigitte Heitzer afwisselend de rol van Diana, Gerrie van der Klei gaat de rol van Camilla spelen, Freek Bartels en Jonathan Demoor vertolken de rollen van prins Harry en prins William, Liss Walravens speelt de rol van Kate Middleton, Bart van Veldhoven is de jonge Charles en Soraya Gerrits speelt de rol van de jonge Diana. Annefleur van den Berg maakt deel uit van het ensemble, is cover Meghan en Counter girl.

Diana & Zonen schakelt heen en weer tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge Lady Di en Prins Charles en de op social media overal gevolgde romance tussen Prins Harry en Meghan Markle. Diana & Zonen zal in september in première gaan in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Première
12 september 2021
Dernière
24 april 2022
Producent
MediaLane
Meer over Diana & ZonenAnder nieuws over Diana & Zonen
Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Hospita
Locatie: DeLaMar
Datum: 04-12-2023
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda