Repetities van Razend begonnen

23 november 2016, 11:02 - Redactie
Placeholder image

In Amsterdam zijn de repetities begonnen van de nieuwejeugd- en familiemusical Razend, naar het veel geprezen boek van Carry Slee. Razend gaat op vrijdag 20 januari 2017 in première in schouwburg De Meerse in Hoofddorp en wordt geproduceerd door Homemade Productions. Met Razend presenteert Homemade Productions na Afblijven en Spijt haar derde Carry Slee-musical op rij.

De dag begon met het aansnijden van de taart. Regisseur Dick van den Heuvel is trots op deze voorstelling: "Razend is een verhaal met heel veel lagen. Kalverliefde... maar ook zwerfjongeren en huiselijk geweld. Dat zijn geen makkelijke thema's, maar we weten intussen: jongeren gaan dat niet uit de weg. Daarbij, door de opzwepende muziek van Jeroen Sleyfer en de toon die Carry Slee voor dat soort verhalen weet te treffen, zal het toch weer een uitdagende show worden."

Carry Slee schreef Razend in 2000. Het boek werd bekroond met de Prijs van de Kinderjury in 2001 en getipt door de Jonge Jury in 2002. In 2011 werd het boek verfilmd onder regie van Dave Schram. De theater versie van het boek gaat op 20 januari in première en is daarna in meer dan 60 theaters in Nederland te zien.

De cast bestaat uit Jochem Smit, Renée de Gruijl, Bart Sietsema, Rose-Anne van Elswijk, Martijn Noort en Ellis Broeksteeg. Script en regie door Dick van den Heuvel, muziek van Jeroen Sleyfer en choreografie door Lisanne Schut.

Première
20 januari 2017
Dernière
29 april 2017
Producent
Homemade Productions
Meer over Razend Ander nieuws over Razend
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda