Audities: Rollen voor Dummie de mummie

23 november 2016, 08:54 - Redactie
Audities: Rollen voor Dummie de mummie

Rick Engelkes Producties zal in seizoen 2017/2018 Dummie de mummie naar de Nederlandse theaters gaan brengen. Dummie de mummie is een Nederlandse kinderboekenserie geschreven door Tosca Menten. Het eerste boek, Dummie de mummie en de gouden scarabee, verscheen in 2009. Sindsdien verscheen er ieder jaar een nieuw boek over Dummie, Goos en Klaas.

Voor de voorstelling zoekt Rick Engelkes Producties voor de rol van Dummie een volwassen acteur/actrice, klein van stuk, maximaal 1,65 meter lang. Daarnaast worden er voor de rol van Goos jongens tussen de 10 en 14 jaar gezocht.

De audities zullen in december plaats gaan vinden, de speelperiode is van september 2017 tot en met april 2018. Indien je voldoet aan de eisen meld je dan nu aan voor de audities van de nieuwe familiemusical door een mail te sturen inclusief foto naar linda@rep.nu.

Het verhaal

Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je rot, natuurlijk.

En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou eens voor, hè, dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt… En na twintig tellen ook…! Wat doe je dan?

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda