Repetities musical Pride & Prejudice van start gegaan

6 november 2023, 18:03 - Redactie
Repetities musical Pride & Prejudice van start gegaan

Vandaag zijn de repetities van start gegaan voor de musical Pride & Prejudice. Morssinkhof Terra Theaterproducties presenteert voor het eerst het klassieke liefdesverhaal van Jane Austen in de vorm van een musical en kenmerkt zich door een moderne en unieke all female cast. De musical is gebaseerd op het gelijknamige werk van Jane Austen en is wereldwijd bekend door de Universal Pictures-film en de BBC-serie.

De repetities voor Pride & Prejudice zijn vandaag van start gegaan, waarbij de cast bestaande uit Anouk Maas, Tessa Sunniva van Tol, Anouk Snel, Kemy Hooimeijer en Iris Verhaak, zich hebben verzameld om dit klassieke verhaal tot leven te brengen. Met veel enthousiasme en toewijding werkt de cast toe naar een betoverende uitvoering voor het Nederlandse publiek.

Michiel Morssinkhof, de producent van Pride & Prejudice, benadrukt: "Met deze productie willen we een tijdloos verhaal in een geheel nieuw licht plaatsen. Deze musical vormt een eigentijdse en krachtige interpretatie van Jane Austen's geliefde roman, waarbij we bewust hebben gekozen voor een cast bestaande uit getalenteerde vrouwen. Dit geeft het verhaal een frisse en moderne dimensie."

Deze musicalversie van Pride & Prejudice wordt gekenmerkt door de vijf getalenteerde actrices die elk een andere kant van Elizabeth's complexe personage belichten. De all female cast benadrukt de kracht en veelzijdigheid van de vrouwelijke acteurs in de theaterwereld en laat zien dat nu de vrouwen aan zet zijn in dit iconische verhaal.

De voorstelling gaat op 5 januari 2024 in Theater De Meervaart in Amsterdam in première.

Première
5 januari 2024
Dernière
10 maart 2024
Producent
Theater Terra
Meer over Pride & PrejudiceAnder nieuws over Pride & Prejudice
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda