Paul de Leeuw ook te zien in Jesus Christ Superstar

6 november 2023, 14:27 - Redactie
Paul de Leeuw ook te zien in Jesus Christ Superstar
Foto: Musicalweb - Perspresentatie Jesus Chris Superstar

Paul de Leeuw is ook toegevoegd aan de cast van Jesus Christ Superstar. Dit is door producent Albert Verlinde vanmorgen bekendgemaakt tijdens de perspresentatie in de Vondelkerk in Amsterdam. Paul de Leeuw zal in de rockopera de rol van King Herod gaan spelen, een rol die hij zal gaan delen met Alex Klaasen die eerder al werd aangekondigd.

"Het is fantastisch dat Paul ja tegen deze rol heeft gezegd," laat Albert Verlinde weten. "Hij heeft de laatste jaren prachtige voorstellingen in het theater gemaakt. Dat was als zichzelf. Nu gaat hij de rol van King Herod spelen. Ik ben ervan overtuigd dat hij een geweldige King Herod gaat neerzetten."

"Deze voorstelling van Jesus Christ Superstar wordt geregisseerd door Ivo van Hove, een man van wie ik idolaat ben. Ik heb nagenoeg alle voorstellingen van hem gezien. Ik ben een echte liefhebber van hoe hij een voorstelling neerzet. Ik ben vereerd dat ik nu met de grote meester mag werken." aldus Paul de Leeuw.

De cast van de musical bestaat verder uit: Jeangu Macrooy (Jesus), Freek Bartels (Judas), Edwin Jonker (Pilate), Magtel de Laat (Mary Magdalena), Richard Spijkers (Caiaphas), Gino Korsèl (Peter) Jules Avery (Annas), Stijn Proesmans (Simon).

Jesus Christ Superstar zal vanaf begin volgend jaar te zien zijn in de Nederlandse theaters. De première is op 21 januari in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Foto: Musicalweb

Première
21 januari 2024
Dernière
29 september 2024
Producent
Albert Verlinde Entertainment
Meer over Jesus Christ Superstar (2024)Ander nieuws over Jesus Christ Superstar (2024)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda