Alex Klaasen en Edwin Jonker in Jesus Christ Superstar

22 maart 2023, 07:49 - Redactie
Alex Klaasen en Edwin Jonker in Jesus Christ Superstar
Foto's: Marthe Hennink & Roeltje vd Sande Bakhuyzen

Vanmorgen is bekendgemaakt dat Alex Klaasen en Edwin Jonker volgend jaar ook te zien zullen zijn in Jesus Christ Superstar. Alex Klaasen zal de rol van Herodus gaan spelen en Edwin Jonker zal de rol van Pilatus gaan vertolken. Eerder werd al bekendgemaakt dat Jeangu Macrooy (Jezus), Freek Bartels (Judas) en Magtel de Laat (Maria Magdalena) te zien zullen zijn in de musical.

"Met Edwin Jonker en Alex Klaasen hebben we twee fantastische acteurs," laat Albert Verlinde weten. "Zij hebben hun sporen in diverse disciplines verdiend en zijn echt een toegevoegde waarde voor deze voorstelling. Dit is een sterrencast waar ik enorm trots op ben."

Alex Klaasen verheugt zich op zijn rol van Herodes. "En op de samenwerking met Ivo van Hove, die deze voorstelling gaat regisseren. Hij weet een productie altijd naar een hoger plan te tillen en het maximale uit de cast te halen. Dat moet fantastisch zijn om daar deel van uit te maken." Edwin Jonker is het eens met Alex. "Als je ziet wie er allemaal meedoen aan deze voorstelling, mag je spreken van grote namen die fantastisch kunnen spelen en zingen. Trots dat ik mee mag doen."

De vernieuwde versie van Jesus Christ Superstar wordt geproduceerd door Albert Verlinde Theater in samenwerking met Senf Theaterpartners en Jaco Kaasschieter. De musical gaat op 21 januari 2024 in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en is daarna slechts 7 maanden te zien in 23 theaters.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda