Familiemusical Rapunzel ook dit najaar in Hasselt, Antwerpen en Gent

22 maart 2023, 18:23 - Redactie
Familiemusical Rapunzel ook dit najaar in Hasselt, Antwerpen en Gent

Nog voordat Sandrine Van Handenhoven helemaal in Eurovisiesongfestival-modus gaat (backing Gustaph), maakt de zangeres-actrice-presentatrice komend weekend eerst nog haar sprookjesdebuut als heks naast o.a. koning Walter Baele en hoofdrolspeelster Helle Vanderheyden in de familiemusical Rapunzel. De productie van Deep Bridge speelt in Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent.

In aanloop naar de officiële première van zondag 26 maart in Stadsschouwburg Antwerpen, is er voor deze productie alvast het vooruitzicht dat dit sprookjesachtige avontuur niet stopt na eind april in Capitole Gent. Dit najaar zal Rapunzel namelijk opnieuw neerstrijken in Trixxo Theater Hasselt op zaterdag 21 oktober, in Stadsschouwburg Antwerpen op woensdag 1 november en in Capitole Gent op zaterdag 4 november.

Stany Crets heeft een nieuwe, eigentijdse versie van het geliefde sprookje van de gebroeders Grimm geschreven, Ad Van Dijk is verantwoordelijk voor de muziek en Joris van Veldhoven voor de decors.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda