Repetities gestart voor nieuwe thrillermusical Schuld

3 september 2018, 18:47 - Redactie
Repetities gestart voor nieuwe thrillermusical Schuld

In Amsterdam zijn vandaag de repetities gestart voor de compleet nieuwe thrillermusical Schuld, gebaseerd op de bestseller van Mel Wallis de Vries. Na Vals en Shock is Schuld de derde bestseller van Mel Wallis de Vries die in de theaters te zien is, de voorstelling speelt van oktober tot en met februari volgend jaar door heel Nederland.

Mel Wallis de Vries heeft vorig jaar voor Schuld de Prijs van de Jonge Jury ontvangen, in totaal heeft ze deze prijs zes keer gewonnen. Met Schuld in het theater en de geplande bioscoopfilm rond haar boek Vals is Mel met recht de meest succesvolle jeugdschrijver van dit moment.

De cast van de thrillermusical Schuld bestaat uit Wieneke Remmers, Ridder van Kooten, Anne de Blok, Jamie Kampinga en Sjors Arts. De voorstelling wordt geschreven en geregisseerd door Daniël Cohen, met muziek van Fons Merkies.

Schuld is na de voorstellingen Vals en Shock, de derde bestseller van Mel Wallis de Vries die wordt bewerkt voor het theater. Op 14 oktober gaat Schuld in première in theater Flint in Amersfoort en is daarna door heel Nederland te zien.

Première
14 oktober 2018
Dernière
27 februari 2019
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over SchuldAnder nieuws over Schuld
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda